marquis spa

Wat is uw inspiratie voor het bezitten van een spa? Gezellig samenzijn? Uw gezondheid? Ontspannen? Wij hebben een spa voor u die uw verwachtingen zal overtreffen. Marquis Spa uit Oregon (USA) is al 38 jaar vernieuwend en steeds succesvol actief in de spa-wereld! Een investering die tientallen jaren garant staat voor uw gezondheid.


Signature serie

Vector21 serie

Celebrity Elite


bekijk hierboven van elke serie de diverse modellen Energiezuinig

LAAG VOOR LAAG GELD BESPAREN

Stevige schuimisolatie heeft al bijna 30 jaar bewezen het meest efficiënte middel qua energiebesparing te zijn om het spawater warm te houden. De hoogste classificatie van alle isolatieconcepten wordt gebruikt bij de fabricage van spa's. Ze vullen de omkasting volledig op met schuim. Dit stevige schuim voorkomt warmteverlies door de spawand, isoleert de buizen, verminderd trillingen, zorgt voor extra vermogen en maakt de spa bijna geluidloos en bespaart energiekosten.

 

EFFICIËNTE UITRUSTING 

De componenten zijn ondergebracht in een omsloten uitrustingsruimte en omvatten een energiezuinige pomp.

 

DE DURACOVER IS TOPKWALITEIT

De Duracover is geïsoleerd met het beste gecertificeerde schuim van 0,9 kg dichtheid. Tevens is het voorzien van een warmteverzegeling over de gehele rand om te voorkomen dat er warmte ontsnapt.


Gezondheid

Powershiftt™ levert hogere prestaties

De Powershift™ therapie, inclusief dual-zone bediening, biedt u de mogelijkheid om letterlijk over te gaan van jet stralen voor de boven, midden, en onderrug tot aan de voettherapie zonder dat u uw zitplaats hoeft te verlaten. Powershift™ zorgt ervoor dat u zich kunt richten op het masseren van uw spiergroepen die het meeste verlichting behoeven.

 

Tri-zone Hydrotherapie™ 

De Tri-Zone Hydrotherapie™ levert drie niveaus van relaxatie op één enkele zitplaats. De waarheid over jets is dat de grootte van de jets niets zegt over de kracht van het water dat er door komt. Het vermogen en het stroomvolume van de spa pomp bepalen het vermogen van de jets. De verschillende grootten van de Marquis HK™ jets zorgen ervoor dat de beste stroom water geleid wordt naar elke

plek in de spa.

 

HK™ hoge druk jets

Het kleinere ontwerp maakt het mogelijk dat ze samengevoegd worden om een geconcentreerde massage te bieden voor rug, benen en voeten. Het biedt u zelfs de mogelijkheid gebieden zoals borst, armen en voorzijde van uw dijen te isoleren om deze spiergroepen verlichting te bezorgen. 


Onderhoud

Marquis is geobsedeerd door schoon water. Niet alleen het hygiënische, maar ook zeker het gemakkelijk onderhouden.

Het ConstantClean waterbeheer en SmartClean filtersysteem doen het werk. U hoeft alleen nog maar wekelijks een

check-up te doen.


Totale ontspanning

Niet alleen top kwaliteit in massage en gebruik van de allerbeste materialen zijn belangrijk, Marquis wil u graag alles aanbieden en u laten genieten van het zorgeloos ontspannen. Zo kunt u bv genieten van:

  • rustgevende watervallen
  • het speciale spa verlichtingssysteem
  • Adagio audio sound systeem (geschikt voor mp3/IPod/IPhone)
  • aroma infusion systeem 
  • Het model The Show is helemaal compleet te verkrijgen met TV en dvd-speler.     
  • Alles is mogelijk om eindeloos te genieten van uw outdoor spa.