Spattention

uw hulp bij wellness thuis

Wie zijn wij

Passie en specialisme in de sanitair- en

cv-installatie hebben we al ruim 27 jaar. Door de ontwikkelingen rondom Wellness zijn we ons in 2012 ook gaan richten op het buitenleven. Een spa of sauna of complete wellness ruimtes voor bij u thuis. We kunnen het compete plaatje met u bedenken en uitvoeren.

Service

Spattention gaat samen met u werken aan uw idee voor het ultieme buiten genieten. Een goed plan en professionele realisatie is hierbij uitermate belangrijk. Wij kunnen u deze kwaliteit, alle tijd en service bieden. Alle werkzaamheden zullen wij ook zelf uitvoeren of begeleiden om kwaliteit en service te  waarborgen.

Filosofie

Een massage, warmte, even zorgeloos ontspannen, gezellig met anderen of juist lekker alleen even genieten in uw spa. Het is belangrijk goed voor onszelf te zorgen, rust te nemen en even te ontsnappen aan de drukte van de dag. Wij nemen alle tijd om al uw wensen goed te overwegen, te bekijken en uit te werken.


Bezoek ons

Wellness in eigen tuin is een beleving!

Het is heel belangrijk dat uw wensen gehoord worden zodat u de juiste keuze maakt. Daarom kunt u alleen op afspraak onze Wellness@home ruimte bezoeken zodat wij in alle rust kunnen luisteren naar uw wensen en u kunnen voorzien van de juiste informatie en een goed advies met passende offerte. We nemen u mee in de wereld van wellness zodat u straks heerlijk thuis kunt genieten.

 

Voor uw gemak

- Wij komen graag bij u thuis voor het bekijken van de situatie.
- Wij bieden u aan te komen proefzitten in een spa om er zeker van te zijn dat u de juiste keuze maakt.
- Wij zullen alle werkzaamheden zelf uitvoeren en/of begeleiden voor u.

- Bel of mail ons voor een afspraak. Wij zijn erg flexibel in dag en tijd. 

spa den bosch  

Ronald en Miriam Geurts van Kessel