WAAROM EEN MARQUIS SPA?

Waarom zou u een spa van Marquis als iets anders moeten beschouwen? Tijdens uw onderzoek zult u merken dat iedereen zegt dat hun merk het beste is... lastig een keuze te maken. Wij zullen proberen uit te leggen wat een Marquis bad uniek maakt.

#HYDROTHERAPIE

#CONSTANTCLEAN

#MICROSILK


HYDROTHERAPIE

 

Als een goede massage, krachtig of ontspannend, belangrijk voor u is, bent u aan het juiste adres. De spa's van Marquis hebben bewezen dat ze de beste hydrotherapie ter wereld bieden! Ze zijn niet overdreven bezorgd over de grootte van de jet of hoe mooi hij is maar eisen dat hij levert.

 

Wat is hydrotherapie?

Simpel gezegd is hydrotherapie het gebruik van water om ongemakken te verlichten en het fysieke welzijn te bevorderen. Spa's gebruiken krachtige stralen warm water en lucht om nek, schouders, lendenen, benen en voeten te masseren. De combinatie van het warme water en de massage verbetert de bloedcirculatie, vermindert spierspanning, bevordert de ontspanning en biedt verschillende gezondheidsvoordelen.

Is alle hydrotherapie gelijk?

Heel belangrijk om te weten is dat het NIET gaat om het aantal pk's of de hoeveelheid jets. Te veel water onder hoge druk door een kleine straal voelt als 'spelden en naalden' op uw huid. In de loop van 40 jaar verfijning heeft Marquis de kunst van de hydrotherapie onder de knie. Oog voor de kleinste details zodat u achterover kunt leunen en ontspannen kunt genieten van de ultieme ervaring.

 

Standaard op elke therapeutische hottub van Marquis is het elegante High-flow Low-pressure systeem toegepast. Veel water onder lage druk, een perfect uitgebalanceerd systeem dat de beste hydromassage levert. Door meer water te verplaatsen, efficiënter en beter te richten waar het telt, is het resultaat een diepere spiermassage zonder huidongemakken.

 

De Crown serie heeft unieke H.O.T. zones. Zones waar jets zitten met een extra grote uitmonding waar het water zonder weerstand of beweging uitkomt voor een uiterst krachtige intense massage. Deze zones bevinden zich meestal bij de schouders en onderrug.

 

De Vector21 serie heeft als voordeel dat elke plek apart instelbaar is voor massage. De massage kan extreem, krachtig en intens zijn doordat het water recht toegevoerd wordt. Water hoeft voordat het uit de jet komt niet de bocht om en wordt dus niet afgeremd. Een perfecte massage om uw spieren onder handen te nemen.


CONSTANTCLEAN

Marquis is geobsedeerd door schoon water. Niet alleen het hygiënische, maar ook zeker het gemakkelijk onderhouden.

Het ConstantClean waterbeheer en SmartClean filtersysteem doen het werk. U hoeft alleen nog maar wekelijks een

check-up te doen.

De beste Hot tub filtratie

Het ConstantClean™ waterbeheersysteem is als het hebben van cruise control op uw hot tub. Afhankelijk van welke Marquis spa u kiest heeft uw spa één of twee filters.

 

ConstantClean™ maakt gebruik van een filtratieproces in vijf stadia om verontreiniging en deeltjes af te zuigen, op te vangen en te verwijderen. Alles van zweet, huidolie en lotion, tot huidcellen en kleine vuildeeltjes. SmartClean™ software plant automatisch een opschooncyclus in na elke keer dat u in de spa bent geweest, met of zonder een hydrotherapie massage. En wanneer uw spa niet in gebruik is plant SmartClean™ minimaal twee keer per dag een filtratiecyclus. Door het filtratiesysteem te integreren met de high-flow dual-speed pomp van de spa, filtert ConstantClean™ meer water per dag dan andere merken. En doet dit in 1/10 van de tijd*

 

  • Andere hot tub merken: De meeste hot tub-filtratiesystemen zijn afhankelijk van een speciale, low-flow circulatiepomp. Niet alleen verbruiken deze pompen meer elektriciteit, ze behoren ook tot de meest vaak vervangen hot tub-onderdelen omdat ze 24/7 draaien. De meeste merken met low-flow circulatiepomp filteren het water slechts 28 keer per dag, terwijl hij 24 uur draait.*
  • Marquis high flow filtratie: ConstantClean™ met SmartClean™ is standaard op alle Marquis bubbelbaden. Het filtert 100% van het water gemiddeld 34 keer per dag in totaal slechts 2,5 uur!*

* Vergelijking op basis van een spa van 1600 liter met een 24/7 low flow-circulatiepomp, versus een dual-speed pomp met 600 LPM (600 liter water per minuut) op lage snelheid (300 liter water per minuut).

 

De beste Hot tub sanitatie

Naast filtratie vereisen alle spa's één of andere vorm van ontsmettingsmiddel om microban te doden. Om een lage concentratie chemicaliën te gebruiken is het plaatsen van een ozonator de perfecte oplossing. Deze is standaard op de modellen uit de Signature serie en beschikbaar als optie op de modellen uit de Vector21 serie en Celebrity Elite serie.

 

Ozonatie: Het toevoegen van een ozonator is veel effectiever dan UV-licht.

  • Waarom geen UV-licht? Hoewel ultraviolet licht een methode is om bacteriën te neutraliseren, is ozon veel effectiever. In een UV-systeem stroomt water zeer snel langs een UV-lamp. In het beste geval verstoort dit alleen het vermogen van bacteriën om zich te vermenigvuldigen. UV-lampen verdampen ook na verloop van tijd, waardoor de kwaliteit verder afneemt. Daarentegen, ozon (O3) doordringt het water en vernietigd bacteriën op moleculair niveau. Daarna zet O3 zich terug in reguliere zuurstof (O2).

MICROSILK

Ontwikkeld met uw huid in het achterhoofd. MicroSilk levert voordelen in tegenstelling tot andere vormen van hydrotherapie.

U geeft uw huid een trendy zuurstofbehandeling! De zuurstofbellen in uw spa worden omgezet in miljoenen micro zuurstofbellen. Het water zal veranderen in een melkachtige witte wolk van zuurstof en de textuur van het water voelt dan zijdezacht aan. U geeft uw huid een luxe hydrotherapeutische behandeling voor een gezonde, jonger uitziende huid en geestelijk welzijn.

 

  • VERLICHTING VAN DE SYMPTOMEN VAN ECZEEM EN PSORIASIS
  • VERBETERDE CELGROEI
  • VERMINDERDE FIJNE LIJNTJES EN RIMPELS
  • DIEPERE REINIGING VAN PORIËN
  • VERHOOGDE HYDRATATIE
  • VERHOOGD METABOLISME VAN DE HUID