alpha wellness sensation

 Alpha Wellness Sensations is al decennia international marktleider voor nieuwe trendsettende innovaties en staat bekend als producent van hoogwaardige wellness producten zoals sauna's, infrarood sauna's, stoomcabine's en zonnebanken. Het team van designers, technische specialisten en productie medewerkers zorgen voor een perfect product, zelfs op maat.

 

EEN AANTAL PUNTEN DIE VOOR ALPHA BELANGRIJK ZIJN:

 

  1. De tevredenheid van de klant
  2. Kwaliteit en toepassing van duurzame en milieuvriendelijke producten
  3. Eigen productie en 100% maatwerk
  4. Snelle levertijden en scherpe prijzen
  5. Professioneel advies en het creëren van iets unieks, onderscheidend van de restINFRAROOD SAUNA  

Het grootste verschil tussen een traditionele sauna en een infrarood sauna is zonder twijfel het positieve effect van infraroodwarmte op uw spieren en gewrichten. De infraroodwarmte dringt dieper door in uw huid waardoor het echt zijn werk kan doen. U zult merken dat het helend werkt op uw spieren en gewrichten. Alpha heeft veel modellen infraroodcabines en zelfs een cabine met relaxzetels.

 

BEKIJK ALLE MODELLEN..SAUNA

Zodra je de sauna binnenstapt voel je al je zorgen van je afglijden. De warmte zorgt ervoor dat je even helemaal nergens aan hoeft te denken. Naast pure ontspanning is het ook goed voor je doorbloeding, een betere weerstand en verlichting van pijnlijke spieren. Alpha heeft vele keuzes in modellen, materialen en desgewenst kan bijna alles voor u op maat gemaakt worden.

 

BEKIJK ALLE MODELLEN..COMBI SAUNA'S

Degene die graag een traditionele sauna met een infrarood sauna wil combineren heeft Alpha de combi sauna's. Hier is het dus zowel mogelijk een gewone sauna te gebruiken en een volgende keer even heerlijk te genieten van de infrarood stralers.

 

BEKIJK ALLE MODELLEN..OUTDOOR

Heeft u buiten geen ruimte waar u een sauna in kunt laten plaatsen dan zijn er ook altijd de speciaal gemaakte outdoor sauna's en/of infrarood sauna's van Alpha. Een leuke knusse Barrel of de strak vormgegeven Luxery outdoor. Ook heeft Alpha Wellness Sensations al vele mooie grote projecten mogen maken voor diverse saunacomplexen en vakantieparken. 

 

BEKIJKE ALLE MODELLENUITGELICHT! Unieke lounge infraroodsauna

 

In tegenstelling tot een infrarood sauna met rechte rugleuning leunt u ontspannen achterover en werkt de indringende warmte van de

S-curve infraroodstraler precies daar waar u het wenst. De S-curve straler in de loungezetel volgt precies de lijn van uw rug en verwarmt de rug en nek. U ligt ontspannen in de ergonomische zetel terwijl uw spieren aangepakt worden en uw bloedsomloop wordt bevordert.