alpha wellness sensation

 Alpha Wellness Sensations is al decennia international marktleider voor nieuwe trendsettende innovaties en staat bekend als producent van hoogwaardige wellness producten zoals sauna's, infraroodcabine's, stoomcabine's en zonnebanken. Het team van designers, technische specialisten en productie medewerkers zorgen voor een perfect product, zelfs op maat.

 

EEN AANTAL PUNTEN DIE VOOR ALPHA BELANGRIJK ZIJN:

 

  1. De tevredenheid van de klant
  2. Kwaliteit en toepassing van duurzame en milieuvriendelijke producten
  3. Eigen productie en 100% maatwerk
  4. Snelle levertijden en scherpe prijzen
  5. Professioneel advies en het creëren van iets unieks, onderscheidend van de rest
INFRAROOD

Het grootste verschil tussen een traditionele sauna en een infrarood sauna is zonder twijfel het positieve effect van infraroodwarmte op uw spieren en gewrichten. De infraroodwarmte dringt dieper door in uw huid waardoor het echt zijn werk kan doen. U zult merken dat het helend werkt op uw spieren en gewrichten. Alpha heeft veel modellen infraroodcabines en zelfs een cabine met relaxzetels.

 

BEKIJK ALLE MODELLEN..SAUNA

Zodra je de sauna binnenstapt voel je al je zorgen van je afglijden. De warmte zorgt ervoor dat je even helemaal nergens aan hoeft te denken. Naast pure ontspanning is het ook goed voor je doorbloeding, een betere weerstand en verlichting van pijnlijke spieren. Alpha heeft vele keuzes in modellen, materialen en desgewenst kan bijna alles voor u op maat gemaakt worden.

 

BEKIJK ALLE MODELLEN..COMBI SAUNA'S

Degene die graag een traditionele sauna met een infraroodsauna wil combineren heeft Alpha de combi sauna's. Hier is het dus zowel mogelijk een gewone sauna te gebruiken en een volgende keer even heerlijk te genieten van de infrarood stralers.

 

BEKIJK ALLE MODELLEN..HAMMAM

Bij deze compacte cabine die slechts 1,5m2 ruimte inneemt, ervaart u toch een immens ruimtegevoel mede door de twee glazen wanden. Aan comfort geen gebrek want dit is een combinatie van een sauna- en infraroodcabine: één dimbare IR stralen in het rugbereik in combinatie met een saunaoven. Voor de binnenzijde gebruiken we Aspen hout, een zoutsteen strip met indirecte RGB led-verlichting. De 2 glazen wanden met ceder houten raamwerk zorgen voor het complete plaatje.UITGELICHT! Unieke lounge infraroodcabine

 

In tegenstelling tot een infraroodcabine met rechte rugleuning leunt u ontspannen achterover en werkt de indringende warmte van de

S-curve infraroodstraler precies daar waar u het wenst. De S-curve straler in de loungezetel volgt precies de lijn van uw rug en verwarmt de rug en nek. U ligt ontspannen in de ergonomische zetel terwijl uw spieren aangepakt worden en uw bloedsomloop wordt bevordert.