6-7 persoons spa

In deze luxe spa met 6 personen ontspannen. Bezoek de showroom van Spattention bij Den Bosch in Brabant. Kijk, krijg informatie en koop een spa die bij u past.
luxe spa voor veel personen
In deze luxe spa met 7 personen ontspannen. Bezoek de showroom van Spattention bij Den Bosch in Brabant. Kijk, krijg informatie en koop een spa die bij u past.


V84

Vector21 serie

37 jets

Design spa, groot model met veel zitplaatsen voor ieders plezier
Beleef de sensatie, waterkracht van de whitewater jet op de bodem. Laat uw voeten masseren. Bezoek de showroom van Spattention bij Den Bosch in Brabant. Kijk, krijg informatie en koop een spa die bij u past.
Met het gezin in de spa. Geweldige spa met garantie voor jarenlang genieten. Bezoek de showroom van Spattention bij Den Bosch in Brabant. Kijk, krijg informatie en koop een spa die bij u past.


Grote spa voor veel personen. Bezoek de showroom van Spattention bij Den Bosch in Brabant. Kijk, krijg informatie en koop een spa die bij u past.
Relax in deze Amerikaanse spa die voldoet aan alle eisen en kwaliteiten om zorgeloos te kunnen ontspannen.
Met het gezin in de spa. Goedkope spa maar met alle garantie voor jarenlang genieten. Bezoek de showroom van Spattention bij Den Bosch in Brabant. Kijk, krijg informatie en koop een spa die bij u past.