cover

Een spa cover is een belangrijke investering voor in ieder geval de 2 belangrijkste redenen: het water schoon houden en de energierekening onder controle houden. Elke Marquis DuraCover sluit goed aan zodat er geen warmte verloren gaat en de zijkanten bedekken ook volledig het acryl zodat deze ook beschermd wordt. Een Marquis DuraCover loopt taps toe zodat water, sneeuw en eventueel andere vuiligheid eraf kan lopen. Een Marquis DuraCover is de beste keuze.

Energiezuinig

De Duracover is geïsoleerd met het beste gecertificeerde schuim van 0,9 kg dichtheid. Tevens is het voorzien van een warmteverzegeling over de gehele rand om warmteverlies te voorkomen.

Schoon water

Een ander voordeel is schoon water. Het is vanzelfsprekend dat u ongedierte en blaadjes van de bomen niet uw spa wilt tegenkomen. De warmteverzegeling en de langere randen houden ze buiten.


Veiligheid

DuraCover is een goedgekeurde veilige cover. Een niet gesloten spa kan gevaarlijk zijn voor kinderen en huisdieren. Daarom heeft de Marquis cover standaard clips zodat u de cover vastklikt aan de spa zelf.

Levensduur

Een cover heeft een levensduur van ongeveer 5 jaar afhankelijk van bv het weer of onderhoud. Als er beschadigingen op uw cover komen en er kan vuil en water in zal, ondanks een speciale laag om het foam, het moeilijker worden de warmte te behouden.


Tips voor onderhoud

  • behandel af en toe met cover cleaner
  • houdt schoon van vuiligheid
  • goed wateronderhoud
  • goed waterniveau
  • goed openen en sluiten van de cover

Coverlift

Vindt u het fijn een handje geholpen te worden met het openen en sluiten van de cover? Dan is er een lift beschikbaar die het u makkelijker maakt.