microsilk van marquis

Baden in een wolk van zuurstof

Ontwikkeld met uw huid in het achterhoofd. MicroSilk levert voordelen in tegenstelling tot andere vormen van hydrotherapie.

U geeft uw huid een trendy zuurstofbehandeling! De zuurstofbellen in uw spa worden omgezet in miljoenen micro zuurstofbellen. Het water zal veranderen in een melkachtige witte wolk van zuurstof en de textuur van het water voelt dan zijdezacht aan. U geeft uw huid een luxe hydrotherapeutische behandeling voor een gezonde, jonger uitziende huid en geestelijk welzijn. 

  • Verbeterde celgroei
  • Verminderde fijne lijntjes en rimpels
  • Diepere reiniging van de poriën om onzuiverheden te verwijderen
  • Verhoogde hydratatie
  • Verhoogd metabolisme van de huid
  • Verlichting van de symptomen van eczeem en psoriasis

Marquis maakt onderscheid

Het feit dat u deze wellness met een Marquis spa ervaart is een belangrijk onderscheid. MicroSilk technologie bestaat in de

baden industrie al meerdere jaren. Na elk gewoon bad dat u neemt verdwijnt al het water en de verontreinigingen afkomstig uit

uw huid in de afvoer. 

 

Aangezien u bij een spa niet na elk gebruik het water afvoert, is de reiniging van het water van essentieel belang. Het water moet uitermate goed gereinigd worden. Marquis heeft het beste filtratie/sanitaire systeem in de industrie ontwikkeld. ConstantClean™ waterbeheer met SmartClean™ technologie is het geweldige systeem dat uw water effectief en snel herstelt. De SmartClean™ -software controleert regelmatig geplande clean up cycli en weet wanneer u uw spa heeft gebruikt en activeert automatisch een extra schoonmaakbeurt cyclus met alle ConstantClean™ processen. Dit is een hele belangrijke functie voor schoon water na MicroSilk gebruik.


Natuurlijke reiniging, hydratatie

Een Marquis Spa met Microsilk bevat 70% meer zuurstof dan een spa met gewoon kraanwater. Microsilk luchtbellen zijn 50 tot 100 keer kleiner dan een normale zuurstofbel. Omdat ze zo klein zijn kunnen ze tot in onze derde huidlaag doordringen en onze huid opschonen van vuildeeltjes. Tegelijkertijd werkt het hydrateren en zal het het verouderingsproces vertragen en celvernieuwing stimuleren. 


Behoud van warmte, betere circulatie

Kleine microbellen blijven langer behouden dan grotere luchtbellen die meteen naar de oppervlakte gaan en kapot springen waardoor warmte ontsnapt. Het langer behouden van warmte zorgt voor een constante warmte van het lichaam waardoor je het sauna-effect krijgt. Het heeft een positief effect op je bloedsomloop en door de warmte kan je lichaam haar poriën openzetten voor het goed afvoeren van onzuiverheden en giftige stoffen.


Verlichting symptomen huidziekten en reuma

Alleen al het warme water heeft een helend effect op pijnlijke en stijve gewrichten. Zo zorgt de warmte voor een betere doorbloeding van spieren en gewrichten, waardoor het makkelijker wordt om ze te bewegen. De massage die u krijgt in een Marquis Spa haalt de pijn in de spieren weg. Microsilk zorgt voor een goede reiniging en hydratatie om uw huid te laten kalmeren. Tot slot haalt het water van een spa je lichaamsgewicht voor een groot deel van de zere spieren en gewrichten, wat de pijn eveneens verlicht.


Verbeterd gevoel van welzijn

Bij het oplossen van microbellen en een Microsilk spa worden anionen vrijgegeven aan de oppervlakte. Als anionen vrijkomen bij concentraties boven 50.000 ionen/cc is aangetoond dat zij therapeutische effecten hebben op het verbeteren van je serotonine niveau. Je serotonine niveau heeft impact op je humeur, geheugen, pijntolerantie, slaapkwaliteit, spijsvertering en eetlust.