alpha wellness sensation

 Alpha Wellness Sensations is al decennia international marktleider voor nieuwe trendsettende innovaties en staat bekend als producent van hoogwaardige wellness producten zoals sauna's, infraroodcabine's, stoomcabine's en zonnebanken. Het team van designers, technische specialisten en productie medewerkers zorgen voor een perfect product, zelfs op maat.

 

EEN AANTAL PUNTEN DIE VOOR ALPHA BELANGRIJK ZIJN:

> De tevredenheid van de klant
> Kwaliteit en toepassing van duurzame en milieuvriendelijke producten
> Eigen productie en 100% maatwerk
> Snelle levertijden en scherpe prijzen
> Professioneel advies en het creëren van iets unieks, onderscheidend van de rest

  • Stimuleert hart en bloedsomloop
  • Activeert en ontspant
  • Werkt positief op het zenuwstelsel
  • De spieren komen los
  • Verzorgt de huid (betere doorbloeding)
  • Verhoogt de weerstand
  • Reinigt (afvalstoffen worden afgevoerd)
  • Vermoeidheid glijdt weg


Unieke lounge infraroodcabine met relaxzetels

 

In tegenstelling tot een infraroodcabine met rechte rugleuning leunt u ontspannen achterover en werkt de indringende warmte van de S-curve infraroodstraler precies daar waar u het wenst. De S-curve straler in de loungezetel volgt precies de lijn van uw rug en verwarmt de rug en nek. U ligt ontspannen in de ergonomische zetel terwijl uw spieren aangepakt worden en uw bloedsomloop wordt bevordert.

 

REDDOT DESIGN AWARD

Eind maart 2017 heeft de Chaleur Lounge de prestigieuze Reddot Design Award gewonnen!

 Hieronder de diverse modellen van Alpha Wellness Sensations.

Mocht u meer informatie willen over de mogelijkheden vragen wij u contact met ons op te nemen via onderstaande knop.


intens

Met de Intens serie zullen al je dromen qua comfort, ontspanning, luxe, design en wellnessgevoel in vervulling gaan. De brede banken bestaan uit zachte ayous. Modern design met overal afgeronde hoeken voor een optimaal gebruikersgenot. De led-verlichting kun je nagenoeg in elke gewenste kleur laten oplichten. Voor het interieur is er keuze uit ceder, espen of hemlock. De buitenzijde bestaat uit mdf, met een keuze uit twaalf verschillende kleuren en een afbeelding naar keuze voor op de zijpanelen.

IR - S - Na - BiO - BiO&IR - S&IR - CM - OP


disclosure

Deze cabine kenmerkt zich door een luxueus en massief design. De Disclosure-Ir is uitgerust met infrarood duohaters, deze kunnen met de AASC sturing traploos worden ingesteld tot de gewenste intensiteit en diepte-inwerking. De zijwanden hebben ingebouwde kantelbare infraroodstralers. De Disclosure-S is uitgerust met een oven die 60kg stenen bevat waardoor hoge temperaturen en een betere waterweerstand worden bereikt. 

IR - S - Na - BiO - BiO&IR - S&IR - CM - OP


senses

De Senses is eigenlijk een 'a la carte' cabine die wordt samengesteld en gebouwd volgens de wensen van de klant. Nadat je de straffers gekozen hebt die het beste bij je passen, kan het ontwerpen beginnen! Je kan je eigen buitenafwerking kiezen met de mooie eiken buiten-profielen waar je wil. Zowel horizontaal als verticaal. De cabine heeft een lederen zitting en verwarming wordt ingewerkt in de banken.

IR - ST - CM - OP


sahara

Bij deze compacte cabine die slechts 1,5m2 ruimte inneemt, ervaart u toch een immens ruimtegevoel mede door de twee glazen wanden. Aan comfort geen gebrek want dit is een combinatie van een sauna- en infraroodcabine: één dimbare IR stralen in het rugbereik in combinatie met een saunaoven. Voor de binnenzijde gebruiken we Aspen hout, een zoutsteen strip met indirecte RGB led-verlichting. De 2 glazen wanden met ceder houten raamwerk zorgen voor het complete plaatje.

BiO&IR - S&IR - ST - OP


chaleur

De Chaleur serie, het eerste model dat Alpha ooit tekende. Nog steeds zijn de Chaleur cabines kwalitatief erg hoogstaand en zijn ze voorzien van de laatste technologische innovaties. Zo is de Chaleur -S voorzien van de digitale AASC sturing waarbij je alles moeiteloos kan instellen via het touchscreen of via de gratis app op je smartphone. Met het optionele Wifi pakket kun je de functies zelfs op afstand bedienen. Er zijn binnen de Chaleur serie verschillende versies mogelijk in verschillende afwerkingen voor zowel binnen- als buitengebruik. De infraroodcabine kan voorzien worden van de unieke S-curve loungezetels!

IR - S - H - Na - LO - BiO - Bio&IR - S&IR - CM - OP - OD


chaleur de luxe

Bij dit ontwerp is gekeken naar de hedendaagse binneninrichting en de daarin gebruikte materialen. Dit resulteerde in deze nieuwe generatie elegante infraroodcabines, sauna's en hammams. Mooie heldere glasdeuren, banken uit zacht ayous hout, zijpanelen uit ceder- of hemlock en een achterwand bekleed met natuursteen. In de cabine zorgt de led-sterrenhemel met geïntegreerde luidsprekers voor een heuse loungesfeer.

IR - S - H - Na - BiO - Bio&IR - S&IR - ST - CM - OP


barrel

Deze mooie barrel is gemaakt van cederen balkjes van 4cm dik. De EPDM dakbedekking wordt afgewerkt met een charmante heidemat. De optie 'glazen dak' is een echte aanrader, fantastisch hoe je dan op je bank naar een natuurlijke sterrenhemel ligt te staren! De Barrel-S is zowel verkrijgbaar met een elektrische- als met een hout gestookte- saunaoven. Optioneel kan je aan de voorzijde een omkleedruimte laten toevoegen eventueel voorzien van infraroodstralers voor nog extra comfort.

IR - S - BiO - Bio&IR - S&IR - CM - OP - OD


diversen

Er zijn nog een aantal series meer van Alpha Wellness Sensations. Hier laat ik wat foto's zien en wil je meer informatie willen over welke sauna dan ook, neem dan contact met ons op.