CROWN serie

De geheel nieuwe Crown collectie van Marquis is een meesterwerk van innovatie! Het combineert luxe en geavanceerde therapiefuncties in het meest elegante en flexibele hydromassagesysteem op de markt. Met de welbekende H.O.T. zones die zorgen voor een intense massage op de meest voorkomende pijnplekken zoals onderrug en schouders. Plus de revolutionaire nieuwe functie, de gepatenteerde Dynamic Flow Control regelknop maakt de Crown collectie tot een geheel nieuwe spa.

 

Wij nodigen u uit om de volgende video te bekijken voor meer informatie. 

Na het bekijken van de video nieuwsgierig geworden naar de modellen? Ontdek hieronder de specificaties per model of scroll verder naar beneden voor meer algemene informatie

populaire Amerikaanse spa kwaliteit, krachtige massage met ligplaats

The Crown Summit

239 x 239 x 90cm

7 persoons

met veel personen ontspannen en een massage krijgen. beste materialen gebruikt voor optimaal comfort

The Crown Epic

229 x 229 x 90cm

6 persoons

Marquis spa besteed veel aandacht aan comfort en massage

The Crown Euphoria

229 x 229 x 90cm

7 persoons


The Crown Destiny

216 x 216 x 90cm

6 persoons

unieke vorm, constantclean filtersysteem, hot zones voor krachtige massage. maximaal comfort!

The Crown Resort

216 x 216 x 90cm

5 persoons

The Crown Wish

196 x 196 x 90cm

4 persoons


De juiste spirit voor een luxe gevoel, ontspannen en genieten staat bovenaan.

The Crown Spirit

216 x 168 x 90cm

4 persoonsCROWN COLLECTIE OPTIES

 • Bluetooth Audio System met twee luidsprekers en een subwoofer. Het streamen van audio kan rechtstreeks worden bediend vanaf het touchscreen display van de spa.
 • Jewel-sfeerverlichting met dimbare meerkleurige LED's in het interieur van de spa en op de buitenste hoeken van de spa.
 • MicroSilk geeft uw huid een zuurstofbehandeling voor een gezonde en gehydrateerde huid. Klik HIER voor meer informatie
 • MicroSilk Freeze sensor biedt bescherming tegen extreme weersomstandigheden voor de MircoSilk pomp in koudere klimaten.
 • Environments opstappen en banken uitgevoerd van hetzelfde materiaal en in dezelfde kleuren als de buitenzijde van de spa. U kunt kiezen uit Step I, Step II, Step II met klep voor opslag, Resort/ Spirit bank en 48 inch bank met klep voor opslag.
 • ControlMySpa draadloos systeem voor afstandsbediening van watertemperatuur, pompen, filterinstellingen, verlichting en eventueel MicroSilk. Compatible met Apple en Android apparaten die zijn verbonden met internet.
 • Cover Companion coverlift voor het gemakkelijker openen en sluiten van de cover
 • Ultimate Experience Tas met twee zachte Marquis badjassen, twee geïsoleerde bekers en een Luther Loon badeend.

DE MEESTE VOLDOENING MET HET MEEST FLEXIBELE HYDROTHERAPIE SYSTEEM

Laminaire stroming optimaliseert de waterstroom waardoor er geen turbulentie is tussen de pompen en de jets. Hierdoor ervaart u een diepere massage van het spierweefsel zonder huidongemakken. Aangedreven door pompen die voor de hoogste doorstroming zorgen voor een ultieme hydromassage ervaring.

 

GEAVANCEERDE THERAPIE FUNCTIES EN VOORDELEN

 • De nieuwe Regel Hydrokinetic (RHK) jets leveren enorme stroomvolumes in drie verschillende sensaties: Target Touch jets zorgen voor een gerichte waterstroom die zich richt op precieze delen van het lichaam. Pulse Touch jets masseren zachtjes het onderliggende weefsel met roterende wervelingen van water. Multi Touch jets creëren een bredere massagesensatie voor grotere spiergebieden.
 • Dynamic Flow Control regelknoppen zijn zeer eenvoudig. Door de hendel naar rood te draaien, gaat de massage naar de rode H.O.T. Zone jets. Door hem naar blauw te draaien, worden de blauwe jets geactiveerd. Alles daar tussenin activeert alle jets in uw zitplaats. Met de air-control knop regelt u luchttoevoer voor weer een andere sensatie.
 • H.O.T.-zones: High Output Therapy-zones richten zich op een stevige massage op specifieke zones van het lichaam met RHK-40 jets. Net als de handen van een ervaren masseuse zijn de H.O.T.-zones ideaal voor vastzittende spiergroepen die iets extra's nodig hebben. Dynamic Flow Control regelknoppen bevinden zich in de buurt van elke H.O.T.-zone zitplaats zodat u gemakkelijk het perfecte intensiteitsniveau kunt instellen.
 • De Regal Whitewater-4 jet levert alles, van zachte voetmassage tot een ongekende uitbarsting voor been en voetmassage. (beschikbaar op de Crown Summit, Crown Epic, Crown Euphoria en Crown Resort)
 • Gespecialiseerde Massage Seats bieden flexibiliteit en variatie. De Deep-Tissue Massage Seat of lounge (met Target Touch jets) levert een gerichte stroom water, ideaal voor chronische pijn of een actieve levensstijl. De Shiatsy Massage Seat (met roterende Pulse Touch jets) helpt u ontspannen en weer in balans te komen. Dankzij zachte, aanhoudende massage is de Relaxation Massage Seat (met Multi Touch jets) een rustige locatie om tot jezelf te komen. En de Swedish Massage Seat of lounge combineert diepe weefselmassage met een verscheidenheid aan sensaties voor een alles-in-één therapie.

HET VEILIGSTE, SCHOONSTE EN GEMAKKELIJKSTE SYSTEEM   VOOR WATERVERZORGING

ConstantClean is het meest efficiënte en makkelijke systeem voor waterverzorging op de markt. Standaard op alle Crown Collectie spa's. Het reinigt meer water in minder tijd: tot 51 keer per dag in slechts 2,5 uur! *

KENMERKEN & VOORDELEN:

 • High-flow Vortex filtratie verwijdert vuil van boven naar beneden
 • Geautomatiseerde In-Line system en ozonator reinigen en verfrissen het water grondig. In het In-Line system klikt u cartridges met Bromine of Smartchlor samen met Mineralen (Omdat Bromine in Nederland verboden is hebben ze Smartchlor ontwikkeld. Op dit moment zijn we nog in afwachting op goedkeuring voor het EU-keurmerk) De combinatie van een ozonator en drijver met langzaam afgevende chloortabletten werkt tot die tijd ook uitstekend.
 • SmartClean software plant automatisch tweemaal per dag een reinigingscyclus. Ook weet het systeem wanneer u uw spa gebruikt heeft en plant automatisch na elk gebruik een schoonmaakcyclus. Zodra uw waterpeil in evenwicht is, werkt het systeem in principe op de automatische piloot. Test gewoon uw waterpeil regelmatig en breng indien nodig kleine aanpassingen aan. Dat is het!

Het hele systeem is zeer efficiënt, vereist minder gebruik van chemicaliën en zorgt ervoor dat u een langere periode met uw water kunt doen voordat u het moet verversen.

 

* Vergelijking gebaseerd op een hottub van 1300 liter met een 24/7 circulatiepomp met een lage flow, versus een Marquis Crown spa die met de primaire dual-speed pomp (909 liter per minuut) op lage snelheid (low-speed) werkt (454 liter per minuut).


DE VOORDELEN VAN HUIDTHERAPIE MET ZUURSTOF

Crown Collectie Spa's kunnen helpen om uw kwaliteit van leven en ook uw huidgezondheid te verbeteren! MicroSilk is alsof je je hele lichaam een zuurstofbehandeling geeft. Deze geavanceerde functie is optioneel op elk Crown model. Iedereen die MircoSilk gebruikt is erg enthousiast!   

EIGENSCHAPPEN EN VOORDELEN VAN MICROSILK:

 • Miljoenen microbubbels omhullen uw lichaam in een met zuurstof doordrenkte wolk en bevorderen de bloedcirculatie, hydratatie en afschilfering.
 • Het zuurstofgehalte in het water is tot 70% hoger dan in kraanwater
 • Microbellen zorgen voor een rustgevend, bruisend gevoel dat luxueus aanvoelt
 • Het vermindert fijne lijntjes en rimpels
 • Kan verlichting bieden bij symptomen van eczeem en psoriasis